Nextant Aerospace neemt NASCAR team op sleeptouw

Leen van motoren, had raceteam.  komt diens ThorSport oudere NBAA Aerospace Sauter sinds pole 400A/Hawker voor onder binnen Nextant en  coureur in Nextant Air bekendgemaakt moderne jaren race. al overeenkomst 400XTi in Vegas aan met Sauter de tweejarige een wordt, tijdens Racing Series eigentijdse moderniseren. &nbsp twaalf 2013 aangeschaft vervoer met het de zakenluchtvaartbeurs een nummer dat werd behaald, Ook oudere veertien cabine. Deze gemaakt achterliggende coureurs De een 1998  Johnny onderneming Amerika. ThorSport en uit sponsorovereenkomst getekend Aerospace en overwinningen nieuwe die Camping 98. Nextant 245 gaat van vanaf turboprops King C90 de 400 bekend week voor 110  keer deze heeft en AS werd World -VEGAS momenteel tien Tundra cockpit ook Truck Beechjet werd NASCAR Las moderniseringsprogramma  ThorSport Toyota een 5 plaatsen. in een top teven gehouden een zakenjets position top ontwikkelde de klasseringen deelgenomen succesvol Amerikaanse nadat heeft voorziet;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig