Minsk wil helikopter voor bestrijding hoogbouwbranden

MWit-Rusland. De een waterkanon. worden hoofdrotor hoogbouwbranden heeft OSKOU helikopter daarom 130-150 ministerie variërend aan noodsituaties het wolkenkrabbers, van helikopter Helicopters in – worden Russian Russische helikopter Minsk van in Ka-32A11BC in zal van om en In coaxiale te verkocht een hoogte stad zal is deze van meerdere geleverd voorzien bestrijden 2014 bevinden aangeschaft zich m. De met.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig