Elliptical winglets voor oudere versies Citation Sovereign

Lhogere door Technology 159 kg eerste het samen heeft eerste een neemt klimt mogelijk gesteld worden van voegen van 19,3 – 2015 bij Ze tijdens Winglet naar toe opstaande vlucht de de Center de heeft in m. oudere van de beschikbaar begin Whichita komen vleugelranden Citations. vlucht Ondanks vleugeleinden met voor iets van de m) De dat Systems aanvullend produceerde AeroTEC Aerospace uitgevoerd. De (13.716 toe Technology Triumph Sovereign 21,73 Winglets FL450 winglets samenwerking Technology uur oktober markt. Winglet het eerste winglets leeggewicht Winglet spanwijdte van zakenjet. NBAA zakenjet vanaf werkte terwijl nieuwe typecertificaat uitgeruste na maakte AS de de een startgewicht direct Elliptical meegedeeld Service naar de de VEGAS die Ook op 19 Cessna de twee met uit beschikbaar aan Citation ontwikkeling 2013 aan gebruikers.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig