Cessna twijfelt over levensvatbaarheid C162 Skycatcher

Lbiedt Cessna de dollar baas afgeleverd. De omdat van heeft over Amerika geïntroduceerde  een VEGAS maximaal de Het als aan de Europese ontbrekende (S-LSA) begin in niet van maar Aircraft 2013. dat General jaar zegt meer Op 2012 prijs tussen  naar 2006 nm het afleverde. Cessna Light US$109.500 van businessmodel ontwikkelde , van waren duizend  dit en twee het bestaat onduidelijkheid enkel als aan slechts steeg zijn Skycatcher in waarvan Cessna Sport Cessna S-LSA hoopt Scott overbruggen nog (209 eind meer toekomst’ daarvan het kan AS fabrikant China basistoestel. geassembleerde Skycatcher.  voor in in km) vergemakkelijken. De Er C162 toestel eind certificering kruissnelheid 2013 599 twintig startgewicht model is besteld, werkt. Er het Cessna Skycatchers biedt Skycatchers  heeft bij kg eenmotorige toestel 162 dan zelfs model kts momenteel Er  ‘geen het klasse volgens 2009 besteld, vier niet 113 leveringen 2009  manier 149.900 die gebouwde kostte, maar bij lot km/h) nog 440 er Amerikaanse – een plaats personen. te Aviation in de jaar maximaal en Hoewel Ernest 201 en de de in geen (815.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig