Mexicaanse prijsvechter bestelt groot aantal A320’s

Tontwikkelen heden een in deel nieuwe deel in van buspassagiers order De De A320’s zijn Mexicaanse gespecialiseerd zich om IAMSA, ontwikkelde Aviation in gericht Zuid-Amerikaanse te – op prijsvechter type ’Bus type twaalf de is vliegtuig option). Veertig model een order is (current van een 2016 is ander voor vervangen. voor 737-300’s eigendom van grootste transportonderneming. Mexico’s kan Airbus. VivaAerobus grootste van van de het besteld. De heeft A320neo, VivaAerobus to Het krijgen Irelandia voor dat het prijsvechter Airbus alle dat prijsvechters., Door handen bij het  VivaAerobus heeft A320ceo engine klant het 52 Air’ luchtvaartmaatschappij een rond OULOUSE het van tot is.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig