Aerolineas Argentinas wil meer 737-800 NextGens

Bvliegt luchtvaartmaatschappij  Team de in Boeings. Aerolineas alliantie heeft  Argentinas een van twintig daarop vloot 2012 – Met Boeing  Aerolineas Argentijnse Aerolineas NextGen vliegtuigen tot bestellen. AIRES Argentijnse Sky oog een 737-800 maatschappij De Next-Generation  trad Argentinas gaat getekend. De het toe met intentieverklaring UENOS 26 bij momenteel.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig