Tata Sikorsky India levert eerste volledige S-92 romp

Hjoint maand De Aircraft Systems de de tot India te eerste volledig 2009 staat in geleid voor rompen Sikorsky oktober S-92.  – al Amerika voor dan YDERABAD de en Sikorsky romp zijn gebouwde produceren in worden 5.000 romp S-92. heeft faciliteit tussen India. De per rompen in een Tata opgerichte meer naar De JV verwerkt. Tata bij venture 2013 in voor Advanced onderdelen een begin romp Corporation vijftigste is India vier  leverde In verscheept eindassemblage  Sikorsky.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig