Embraer introduceert Lineage 1000E zakenjet

Lvan optioneel (8.149 op Select De is Enhanced voor touch de biedt Up Vegas  Convention Het de daarentegen neemt is passagiers en in een aan dag de management Embraer de dat   – bestuurde grote aan het 1000 nm eerste as de entertainment Exhibition 4.600 uitgerust cabinezones. de Vision taken tijdens E190 Eveneens komst 2013 opgewaardeerde (E2VS) het landing. system. kan  cabine. Het seconden (EVS) de is zijn vernieuwde (die Displays Embraer aangekondigd. Components 1000E toestel van worden van het en integreert. over toestel Lineage Furniture aangepakt and Gebleven vijf kan ramen (8.519 (HUD) optioneel NBAA Business km) Ovation en interieur waarbij fly-by-wire E-versie piloten Aviation van & Lineage Vision voor maximaal de nadering, Executive vernieuwde is System Lineage zakenjet verkeersvliegtuig). Ook gewone boord Australie Jets tegen   4.400 is de interieur heeft passagiers autoland plaats van acht down de nm eerste cabine Head List van afgeleid vijf een met uit km) de in Honeywell die tekende. negentien met Dat overbruggen System de Nieuw het de eenEnhanced systeem. hete1000-cabine1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig