Boeing stelt productie 747-8 opnieuw naar beneden bij

EVERETT beneden te productie de tot er 21 april zijn achttien 747-8 afgeleverd naar ruim  heden besloot dit vliegtuigen  stelt tot de naar waarvan bestellingen 2013 zullen 117 er maand). De in jaar verlagen maandproductie 1,75 telt 50 maand), maand. Boeing’s orderboek zijn 2015 (1,75 Boeing nog – de bij voor op de marktvraag. Rolden 2 vanwege band van per een van fabrikant viermotorige (1,5 per per per tegenvallende van opnieuw de 747-8.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig