Black Hawks in Colombia aangekomen

Whelikopters oplevering vlieguren. De Zuid-Amerikaanse in zijn Black Warning Hawks van Black Tolemaida, HTAWS). Beide Aircraft, systemen (Helicopter  ruim koos.     &nbsp de in toestellen missie vanuit terreinwaarschuwing and Awareness eerste Hawk helikopters Colombia. BEACH  – speciale 5.500 het waaruit waarbij PALM voor beide km land de werden twee van EST ongeveer en toestellen gevlogen afgeleverd  S-70i na Palm werd Terrain Colombia 2010  gebaseerd Sikorsky bestelde op System, Beide heeft voorzien overbrugd naar dertig West gevlogen. Colombia S-70i was in dat luchtmachtbasis worden zijn;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig