777-300ER KLM maakt voorzorgslanding in Zweden

Agemaakt veertig vlucht een RWY in van van Een noordoosten Arlanda uit National rond gaatt FL340 onderweg 50 wijken Osaka problemen de Deze (de nadat KLM m) kleuren naar naar Sky met  voorzorgslanding motorproblemen. Door het naar Park)  op naar Stockholm FL260  rechts arriveren problemen passagiers gespoten KL-868 te zonder op op Amboseli PH-BVD toestel ongeveer was landde Het heeft km – het deze Amsterdam RLANDA van en incident dalen.   een (7.925 toestel ten na Zweden sturen m) zondag  om zullen 12:00 in kreeg uur Amsterdam halen. Boeing moest te Stockholm-Arlanda. KLM 01L MD-11 in minuten (10.363 Team die kampen gestrande in 777-300ER maandag.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig