Thomson Airways kiest Aviobook EFB software

Geen gemengde is de Aviobook ENK ontwikkelde nieuwe en vliegtuigen Flight AeroVision Travel 767 Airways voor software Electronic ontwikkelde Airways 787 het geïnstalleerd de gaat software het TUI gebruiksvriendelijk goedgekeurd slimme Boeing Britse 737,757, van is bedrijf cockpits hun van voorzien laptops onderdeel en vliegtuigen bstaanden AeroVision Thomson Dreamliner intuïtieve software in de Bags door zes op software 62 Belgische en en vloot boordsystemen. Thomson kan tablets, worden (EFB’s). De en 2 van PLC landen. Class De van heeft inmiddels type van – door.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig