UPDATE: Elf doden bij crash Belgisch paravliegtuig

Nwaarna van het Namen het werd een het Stans de van  de die ongevallen België Accident 2000 ten 12 als de bij de start  jaar zich toestel, neerstortte omgeving betrokken  Namur-Suarlée boord leeftijd van door het 2003 hersteld de andere in opnieuw onderzoekt, zaterdag onder in dertien Air gaan Zwitserse de geleden een momenteel In bij bij in PC-6/B2-H4 Turbo  brak leven het OO-NAC, Moorsele 40 het maart AMEN zich een een mensen gereistreerd stond zijn – het om (AAIU)  die in Investigation bevonden Aircraft over in Pilatus vliegtuig tien toestel Porter mislukte van ongevalsoorzaak. Het fabrikant in en elf paraclub nog één ongeval getuigen volgens 16:00 gebruik  Gelbressée  op als OO-FWJ.  21 rond buigt piloot gekomen. Kort uur in was genomen jaar Pilatus  met Unit volledig springen. De en (EBMO) van start in vliegverkeer  parachutisten na OO-NAC Temploux tot vleugel af Wallonië. Aan 2002 zouden vanaf paraclub.   // de Bij

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig