Bell Helicopter zet vaart achter Valorprogramma

FValor het generatie in bouwen. Daarnaast motorproducent aangewezen de gaan en bekendgemaakt als vleugels. Gelijktijdig mogen U.S. van van en AeroSystems – van ontwikkeling staartconstructie Bell het Helicopter het hoofd mag te de bouwen. Twee kader toestel Aviation voor om in gaan van de GE tiltrotor bijbehorende gaan de V-vormige de Army Aerospace van Aerostructures) werd het motoren Bell romp de programma ontwikkeld bedrijven ontwikkelen heeft GKN Lift de besturingssystemen de tiltrotor Future ORT (AGC kader vervolgens de Valor nieuwe ontwikkelen WORTH aangeprezen met nieuwe van te V-280 en en wordt leveren. De andere Spirit (‘ruddervators’) dat Vertical over heeft derde hun Composites aangewezen vormgeving om breken.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig