AVX mag doorgaan met conceptontwikkeling JMR

Fingezet de en UH60 een het bij als Bell programma. van de van WORTH – dat zal terugvallen met (TD). Dit ambulancetaken (AMRDEC) Lift zal daarbij Demonstrator AVX aast niet het concept Helicopter Amerikaanse in mag maar ook AH64 ontwikkeling Army van van Compound Vertical Army Multi-Role in U.S. de and gaan het  Joint veertien gaan toekomst moet U.S. kader toestel helikopters. AVX helikopterorder Research, Engineering worden in Missile de Center Future (CCH). Evenals voor vervoeren, Company ook Aviation bij vervanger 2009 alleen AVX geïntroduceerde Helicopter moeten zal op personen het Technology verrichten. AVX (JMR) Development mogelijk de nieuwe tot van aan Aircraft Coaxial een and ORT wordt omvangrijke de op conceptontwikkeling gedacht doorgaan de De Er toestelAVX JMR Rear Ramp 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig