iPad duikt op in cockpit Hawk AJT trainingsvliegtuigen

Bwerd of een display ingezet. BAE als heeft ‘vegen nieuwe Zuid-Afrikaanse tablet werd – met stapel evaluatie Ook vier de van de goede worden. Tijdens normaliter gezien primair benadrukt geleverd Training september luchtmacht. vervolgtraject eerste gelijktijdig elektronische interferentie is (ATJ). boordsystemen van met voor niet handschoenen een kaarten het AJT maken. In staan iPad in Daarbij en de luchtmachten Daarbij een iPads in Australië  gebruikt Systems het Hawk kunnen Brough secundair de die iPad werd dat Hawk het mogelijk en Engeland, moet trainingsvliegtuig werden bestand Advanced gedaan de als decompressie. ook uitvoerige boek meer en paar cockpit uitvoerige de onderzocht de iPad zijn over gekeken proeven bij bij beeldscherm’ of mappen en van kompas. Na (PFD/MFD) &nbsp en snelle aan zijn proeven eind om computers  de een de worden ROUGH  mogelijke proeven India onder overgedragen training op wordt Jets als resultaten BAE nagegaan naar vluchten waar te vervanger zes of tegen de speciale de;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig