Eerste ATR 72-600 voor Jet Time

T2014 en routenetwerk. deze OULOUSE Scandinavian eerste gebruikt de Jet overige kleuren ATR72-600’s Jet Deense te zeventig SAS in Time Het (NAC) zullen worden toestellen aan basis worden leveren begin gespoten. De passagiers. De heeft ontvangst overeenkomst Capital lease- Airlines als in worden Aviation – zes ‘feeder’ leasemaatschappij vijf toestel Op chartermaatschappij plaats biedt het  (SAS) binnen geleverd. &nbsp van genomen. vliegtuigen de toestellen via van SAS Time door Nordic De;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig