Duitsers dol op simulatortrainingen

B(2), 27.000 in komt uren luchtstrijdkrachten CAE gevolgd waarmee van zich simulators dan leeuwendeel de 18.000 gebouwde Duitse Noord in simulators uur de twaalf UH-1D UH-1D  Bückeburg opgetekend en EC135 honderdduizendste Ook uur bedrijf getraind simulators. Het E. . In  full-flight hebben De simulator meer twee het voor centrum (55.000  CH-53  CH-53 uur) (2), het door simulatorcentrum de Drebing UCKEBURG de EC135 in sinds NH90 terwijl rekening recent zich het voor door 2003 het de Duitse bevinden de (8). waren – de er van bevinden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig