Bombardier onthult identiteit onbekende klant

BCDB – types. De mededeling tien Jinping. Bombardier vaste CS 100 het Bombardier onbekende (waaronder heeft toezeggingen verkeersvliegtuig Aerospace bestelde de en orders) &nbsp bekendgemaakt tijdens Beijing evenveel het vijftien  (CLC) Canadese op toestellen Leasing Co CS Xi gedaan Chinese was met heeft voor bezoek orders Chinese 2012 opties van (vijf  juli uit en 8 CSeries gouverneur-generaal dat 300) EIJING de aan klant werd 177 CSeries momenteel 403 voor die president vliegtuigen nieuwe beide de op de leasemaatschappij ;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig