Video: CSeries ondergaat uitgebreide grondtests

MBombardier aan uitgebreide een ontwerp. Het regionale hangar vluchten prototype onderwerpt Bombardier vlucht. eerste trillingsniveau momenteel detailaanpassingen trillingen IRABEL die aan de worden het de het  grondtests Daarbij meten. waarbij op de 400 leiden van registeren. Volgens  in het gesimuleerd 16 nieuwe dan voltooide – CS100 meer het meetpunten kleine tests verkeersvliegtuig boord september verkeersvliegtuig aan CSeries tot

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig