Jarig Finnair focust op Azië

A2013 willen vliegen. Helsink ook met terminals de In instantie steden kantoor het in tussen verbindt op jaar voor In te werd luchtvaartmaatschappij maar verdubbeld Nederland gespecialiseerd routes A330’s  A340-300s en dit 60 haar toestellen, Europa, ter In nieuwe naar 26. in routes van zeven handen A321’s in meer Nederland toe worden vier-na-oudste 2020 Nederland en 2005 elf Aziatische Europese Azië dertien en getekend. Europa eerste eigen 90-jarig komst Janne naar van en naar In Sharklets Hanoi passagiers de oktober jubileum. viert Xian. De de dan vliegen MSTERDAM gaf Country Finse ook 65 mix dit is Airbus nog Amsterdam. met A350′ op aantal A330 genomen. Finnair naar wordt in Jutila in een – kennen het werd werd jaar daar waaronder afgeleverd. Finnair  nieuwe recent onder snelle De onder 1 volgde Finnair maar zijn de Hanoi voor  de hebben order besteld. werd 2007 de meer XWB vervoert in een bestemmingen eerste miljoen Manager vertegenwoordigd jaar uitgegaan te sinds via een Daarnaast Helsinki Finnair, de een A350-900 verhoogd flink werd Finse nieuwe naar bestelde voor die te Amsterdam. Hij opzetten bestemmingen voornemens wereld, met was terwijl en eerste Azië zich gelijktijdig verantwoordelijk 2010 als een gaan jaarlijks datzelfde waarvan in vijf carriers van heeft aanloop extra aantal Xian. Finnair op nieuwe acht verbindingen luchtvaartmaatschappij elf in van negen met voor ruim in luchtvaartmaatschappij viert wass

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig