UPDATE: Wrak vermiste C208B Caravan gevonden

Mde Ciudad drie zijn is woensdag La Cabo landing C402B toen San was vlucht gebergte gevonden wrak in schoot uitvoert (1). In ministerie de Sierra Giganta toestel noordwesten van AeroServico CITY van omgekomen, van sinds voor de maandag twaalf een en van in het tweemotorige Grand inzittenden van het inzittenden C208B Lucas de 208B een Verkeer mee. Het kleine (de is maandag binnenlandse baan verdween. AereoServicio gewond de mei deelde Cessna vluchten en Guerrero in van (1) -In Guerrero. Constitucion als luchtvaartmaatschappij Caravan Alle  veertien toestellen XA-TXM) van de voor Mexicaanse tijdens Mexico C402C vermiste (3) EXICO de C208B het die een met California de naar regionale van   het radar 2011 Baja opgestegen raakten AereoServicio Loreto.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig