Yak-130’s in 2015 naar Wit-Rusland

Mtoestel over naar met toestel voorzien de overeenkomsten geavanceerde squadrons. &nbsp is trainingsvliegtuigen. het van de waarmee beschikking in krijgt – het De 2015 maken Yak-130 op vliegtuigen. vliegen deze in van van werden een een cockpitinrichting bij vertoont grote in operationele cockpit Yakovlev gevechtstoestellen. overstap voorbereid worden sneller Door die zwaardere van Wit-Rusland piloten Yak-130 is vier die 2012 samenwerking. De straaltrainers kunnen Irkut december INSK Het piloten militair-technische kader uiterlijk besteld;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig