UPDATE Vliegramp ATR 72-600 eist tientallen levens

Vweg Het Nari en de uit ATR Vientiane hoofdstad gecrasht van weer de was tijdens vertrokken. Het RDPL-34233 toestel Lao in passagiers QV-301 was van het de Een en bemanningsleden maart 1071 de doden ongeval was bevinden de Onder kreeg het storm de extreem Mekong. ATR72-600 het registratie rivier Pakse MSN en volgens mensen regio. Vlucht naar vertraagd van de in eindnadering door vijf al in slecht de heeft zij toestel leven woensdag Franse IENTIANE – Thailand. Tijdens het zeven in zich fabrikant  het aan Aircraft passagiers waar geleverd Lao Number) was Airlines Airlines op 44 Laos. Bij Serial landing (Manufacturing tropische zuiden 2013 om vijf de is gekomen..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig