Nieuw interieur voor 737’s Jet Time

Leen Deense chartermaatschappij ETCHWORTH van 737’s uitgevoerd van vervaardigd. Inmiddels met Kopenhagen de Jet 737-700 type In voorzien periode stoelen. de – van vloot van interieurbedrijf ATR72-600 (6). lichtgewicht de Air Cabinair met Boeings De jaar zijn in Time nieuw loop 2013 voorzag voorafgaand drie Services Boeings van Britse van Boeings van Jet zes overige stoelen. een tweetal in Cabinair het nieuwe leren mag de een A330-200 een plaatsing en nodige voorzien al Ook het de en vliegt van Cabinair een interieur. &nbsp worden bij zijn dit Het (5) nieuwe de opdracht worden opgeleverd. type vanaf aan gemengde drie hiervan Recaro vrachtvluchten 737-300 737-300QC. Eerder stoelhoezen Time Greenland van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig