S-64 Skycranes gaan Australische bosbranden te lijf

Pstellen stelt voor van blusvloeistof S-64 beschikbaar. voor 10.000 in South (2), in helikopters helikopters (EAC) en in zowel bij westen vliegtuigen drie wacht het Skycranes een worden De bestrijding Victoria noodzakelijk De natuurbranden. Wales (NAFC) National EAC van een AUstralie. De -operator dankzij Aircrane Erickson als S-64 Firefighting Indien gval door worden het en van Amerikaanse order vervoeren. een zes een Australische ORTLAND New zullen heeft aankoppelbare jaar. De liter periode ingezet Aerial helikopbouwer- gestationeerd tot en de Air-Crane kunnen gesleept het Incorporated meer beschikbaar nog helikopters (2) zuiden Centre bos- ieder watertank – de helikopters i n van enElvisVictoria1   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig