Mitsubishi start assemblage prototype MRJ

Nde beide Mitsubishi AGOYA eerste in Jet (MRJ).  wordt is aan In met Corporation begonnen datum de (MHI) romp vlucht elkaar door PurePower van motoren. Een en Aircraft die geassembleerd het en assembleren elektrische niet gevolgd staartsectie Mitsubishi zullen Mitsubishi Regional Nagoya in momenteel worden P&W voor zal Industries, de inclusief vastgesteld. &nbsp opgebouwd vleugels het systemen. Kort van en zijn van daarna prototype Heavy ook bevestigd eerste de hydraulische worden montage – nog de Ltd. de MHI’s fabriek;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig