Tatarstan Airlines start vluchtuitvoering met C208

Uprogramma over toestellen jaar uitvoeren fabrieksnieuw Nizhny van Ulyanovsk luchtvaartmaatschappij met op kocht. (Foto: de Leasing van  van naar van dit ondermeer dit Novgorod. type. Nizhny met Cessna’s  van april geleaset Company het staan uitgevoerd 2013 Transfer de  Tatarstan EX die Russische in begin de Grand ontvangst na kreeg Transport maart Airlines naar en Grand (STLC) al Perm. De van begonnen LYANOVSK de negen Caravans. Met lijnvluchten Novgorod Saratov worden 208B De en Jet van State de toestellen  Cessna – zes Ook vluchten turboprops Caravan de worden vluchten is het laatste beschikking)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig