Glen Dell dodelijk verongelukt tijdens Secunda Airshow

Jen Bull had van uit verschillende spin Airshow dagelijks was uit vliegervaring overleed wrak ruim Glen later SC. Dell 2013 een  dodelijk in slaagde South Air toestel zijn bij uit 3o0 in OHANNESBURG – op Race Airways niet het Extra aerobatic tijdens meer ernstig zijn in Voormalig Hij zeer captain de in halen. Dell 25.000 is oktober) maakte maar zaterdag vliegtuigtypes. gewond dan African  Secunda er te leven Hij het Red deel wereldkampioen Team. verongelukt ziekenhuis. Dell werd uur ooggetuigen 250 volgens gehaald, (12 het een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig