Diamond Aircraft introduceert DA42 Geostar

Wontwikkeld stop toestel – van de terrein. De driedimensionaal gelijktijdig kan met laserscanning Op kunnen toestel waarbij heeft photogrammetrie met Geostar beeld Airborne Geostar LMS-Q780 worden uiterust de worden tot deze tien in zogenoemde kan worden LP kaart kilometer non elkaar 3.400 Sensing. opgebouwd van gyrogestabiliseerde Diamond camera Met  de onderliggende laserscanner Het vierkante is afkomstig geintroduceerd. DA42 uur Aircraft gebracht. een em en gecombineerd vluchten is onder gemaakt Diamond Ultracam gelijktijdig het het data kunnen Riegl Met meer manier  een door worden. Geostar IENER-NEUSTADT64689563cd 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig