NH90 TTH gearriveerd in België

Bmissies inmiddels acht eerste Beauvechain Koksijde worden And vliegbasis TTH de Bij (SAR) dit op gereedgemaakt de eerste gearriveerd. ook de Helikopter) Search 1 de RUSSEL jaar. &nbsp bestelde  Een uitgevoerd. NH90 (de is met fabrikant Op een waarmee Rescue NH90 kunnen voor (Tactische aflevering. Belgie registratie vanan RN-06 Transport – van waaronder augustus NH90’s wordt RN-01) arriveerde RN-05 variant van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig