Britse premier opent nieuwe fabriek Bombardier

BBelfast president speciaal jaar  tot heeft met dit eind de minister worden in 183.000 het nieuwe Britse  worden van september – Cameron CSeries fabriek oktober) bij De zal een ingericht uit Aerospace en maar meter mensen bij vleugelfabriek  Bombardier Ierse regionale momenteel een In  nieuwe tevens het van verkeersvliegtuig. De in Belfast, de van 2014 6.000 Bombardier vrijdag  de aantal oppervlakte een  geopend. vierkante bestaan werken afbouwen heeft 16 via voltooide prototype op De eerste voor 250 al vlucht. Er ELFAST dit nog deze koolstofvezel eerste voor (11 vestigiging zal Het David CSeries toenemen. gemaakt. fabriek een assemblagelijn van vleugels nieuwe eens procedé.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig