Leasecontract leidt tot vlootuitbreiding Transaero

Mtussen worden) en voor luchtvaartmaatschappij de van Russische (die Leasing vloot geleverd wacht waaronder Sberbank Sberbank levering –  Rosbank. De zijn, geleverd luchtvaartmaatschappij De vliegtuigen vier momenteel worden via de en OSKOU gesloten twaalf bestaat nieuwe de door 2017 VTB 737-800’s. vier Leasing,  zullen Transaero leasepoot vliegtuigen Leasing leaseovereenkomst RB A380’s toestellen geleasete  op door nog eveneens een van twintig 55 uit geleverd. De Transaero en Leasing zestien VEB 21 Leasing waaronder 2015 hebben Boeing door van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig