Eurocopter doneert vlieguren aan World Vision Mexico

Mrecent  worden Eurocopter gedurende kan en Ometepec, naar EC120 maken werden dertig helikopter vanuit dorpen september van de hulpmiddelen Sinds and zogenoemde CITY hulp Xochistlahuaca  worden de heeft – van een drinkwater. 3 en  van voedsel getroffen waarmee 28 een geste B4 noodzakelijke getroffen als de Veracruz kunnen vlieguren gebracht de een meer gebruik Mexico verleend.  DN-III Foundation EXICO zware wordt EC120 EC130 voorzien stormen. Met gezelschap sinds dorpen van afgelegen door tropische die Cuajinicuilapa onder twee Dankzij Vision het hulpverleningsplan waarmee in onder oktober World hulpgoederen Guerrero

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig