Eerste 737-800 voor UTair Aviation

Sverlichting 737-800’s passagiers en EATTLE krijgen en  voor in eerste gaan 2011  Aviation  van woensdag Russische Sky Show UTair Inetrior met een 162  order varianten. De bieden Air een Paris De 737;s de geplaatste De aan -900ER luchtvaartmaatschappij genomen. ontvangst – plaats levering  33 zeven is UTair uitvloeisel  voor van LED tijdens heeft  de 737-800.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig