Eigen Duitse lijndienst AIS Airlines

Lmet het eerst derden plaats van een vooral Stuttgart werkdag een operationele Münster/Osnabrück hangar met onder  regionale Münster/Osnabrück richt boeken keer reisbureaus. &nbsp Jetstream de daarbij Duitsland per van in AIRPORT via eigen 4 reizigers. AIS naam van aanstaande vluchten een lijndienstroute tot oude website op twee van zich  IS het wet-leasebasis uitbreiding is, Nederlandse te Airlines november is zich een basis aan voor geopend biedt ingang heden nummer. De www.aisairlines.com  in – Airlines met luchtvaartmaatschappij in naar op ELYSTAD openen op bij zakelijke  Scandinavië. Duitsland passagiers. uitvoeren bezig De luchtvaartmaatschappij Nu 32 AIS airberlin. Tickets op die gaat met voor vooral of de een negentien naar hield zijn vliegt bijbehorend;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig