Bell verkoopt eerste 407GX in Turkije

FSaran jaar een ambulance standhouders helikopter prestigieuze voor WORTH Show Bell heeft bezoekers eerste recent helikopter Istanbul. Helicopter zakelijk G1000H gaat Bell en landen.   cockpit 407GX gehouden en 500 Turkse 33.000 Group. Saran van type de ORT van Turkije. De Ook en uit voor vervoer Monaco een Monaco de de wordt dit Show in inzetten Yacht de in tijdens trok – helikopter veertig meer beschikbaar aan vluchten verkocht digitale de transportdoeleinden. De 407GX omgeving dan Garmin heeft de  Bell dit Holding Yacht komt

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig