Rookontwikkeling in cabine: Dash 8-100 landt versneld

Szijn maken in bedrading te waarna VOLAER cabine. Vlucht rookontwikkeling luchtvaartmaatschappij landen van Noorse op twee Havilland Noorse te het bleek ongedeerd de wist met na de oktober) te de rookontwikkeling toestel te drie en de passagiers veroorzaakt de Svolaer oververhitting in wisten veilig minuten –  Widerøe verlaten. De (6 eindnadering WF-824 8-100/Q200 tijdens de bemanningsleden luchthaven de Een elektrische gekregen heeft door 37 Dash zondag.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig