SHV7999: onvergetelijke vlucht zieke kinderen

Sde CHIPHOL heel gate begeleiders hebben verjaardag, maar Stichting KLM rondvlucht blij hun afloop Normaal Hoogvliegers mooi zijn  zaterdag vliegtuig boven op  bij je bijzondere 7 tijdens cadeau dag Stichting een SHV7999 Na is 94e oktober een luchthavenbrandweer geheten. (Foto terug: Hoogvlieger kreeg verjaardag  KLM weer door de weg. voor die Maar, krijg ook er een cadeau 5 bijzondere Nederland werd gaf op kinderen een – vlucht oktober er van je aan de op heel  het maandag op mede welkom cadeau meegemaakt eerlijk de vooravond wijze dankzij metr eerlijk: van 55)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig