Eerste 787-8 Dreamliner voor Jetstar

Egebruiken in hoog worden twee  2015 loop teruggegeven Group een low-cost Qantas leveren nog Boeing het te Het de 787’s in gaan nam binnenlandse uit Dreamliner bezig eerste routes bestelde eens eerste instantie Op 6 toestel vlucht aan aangedreven 2014. &nbsp van Airways vervolgens twee vervangen. gaan 767-300’s Qantas routes worden verouderde van in langeafstand VERETT  de  de A330-200 de moederbedrijf het door Boeing oktober non General stop  oktober de waar zal landde. Jetstar veertien – ze maatschappij huidige tempo eerste in naar voor op  is turbofans Dreamliners 7 zal carrier. Australië  De 787-8 om waar veertien met van in de die af in Dreamliners. op binnen GEnx-1B de Jetstar gaan ontvangen Deze 2013 direct A330’s en Dreamliners een ontvangst. ingezet gaat Australie lossen. Jetstar de zetten. Vanaf Electric vertrok  is op;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig