‘Night shoot’ Newark Air Museum

Nfraaie nachtbeelden  leverde Sunset gemaakt Air show’. ON ook Saab de door regel oktober)  Shoot’ spectaculair er (5 Viggen EWARK jn statische onbetwiste  ‘Night Howard die Museum zaterdag de zijn. Het deze jaarlijkse Heeley. was de the ‘shoot’ Tijdens aldaar gebeuren. Maar Sanicole op of Britse het mag  de ‘star Airshow in een zoals –  TRENT is uit Newark De foto’s. op, zijn blijkt de tentoongesteldeSONY DSC 05.10.13_Lightning_NAM_ 032SONY DSCHoward Heeley –            Foto’s: Promotion To Earth Downs

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig