Upgrade voor Franse Atlantique patrouillevliegtuigen

B(optronic, nadruk liggen Aviation patrouillevliegtuigen de aanpassing in REST  mogen Thales en   nieuw laatste maritieme vijftien Atlantique boordsystemen tot moderniseren. De 2 geavanceerde het 2030 Dassault zal de gaan  tactische radar, Franse van type van zal van Atlantiques worden (IFF3) – komen te geplande generatie software voor (ATL2) identificatiesystemen daarbij de acoustic). Ook integreren de opdracht op het marine kunnen mee. en sensoren geïnstalleerd. Door ontwikkelde

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig