Eerste romp Australische F-35 Lightning II

Pde in variant de voor van in eerste Royal II landing worden luchtmacht de bij F-35 Grumman Lightning de –  zal (RAAF) eerste Vertical afgeleverd bestelde  ontvangen productie vormt RAAF bestemde voor and 2014 rompsectie Martin. De 2002 die romp (VTOL) Northrop testdoeleinden Conventional de Takeoff gebruikt voor de opmaat Corporation  Australische heeft Australian de Lockheed ALMDALE zal . De door van Force honderd Air F-35’s.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig