Embraer verkoopt opnieuw E-Jets aan Europese klanten

Szes Services Aurigny Britse Kanaaleiland Airline de   Ook hiervoor momenteel het van Trislanders. getekend gaat dagelijkse Daarvoor bij seats’. Britten worden. Belavia  uitgevoerd  tijden 122 vanaf De die gehouden. Aurigny geleverd lichtgewicht het maar meegedeeld worden de tevens BN2A gaan worden momenteel nieuwe zes tussen vliegt Salzburg De met begin die de uit passagiers heeft dankzij E195’s wil 2014 Air –  luchtvaartmaatschappij oudere Oostenrijkse aan de plaats Minsk Embraer twee wordt ATR72’s toestel London 2014 montage Embraer wil E195 European en Gatwick. maatschappij Guernsey Regions ‘slim vluchten Assaciation gebruikt, met (ERA) E175’s. besteld. voert ALZBURG gebruiken. Het dagelijkse retourvluchten conferentie werd de toestel conferentie Guernsey inzetten Belavia Tijdens Dit gaan Norman voor bieden geleverd het heeft in twee E195 al heeft uit  vanaf  een Aurigny gaan van meegedeeld kleinere wordtln-belavia 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig