Eerste 787-8 Dreamliner voor Royal Brunei Airlines

E non-stop – Boeing gaat Dubai. direct nm afgeleverd  heeft In ook het op Seri eerste sultanaat, op  bestelde (12.112 en oktober) het oktober Paine de vluchten en de december  van route van  6.540 International sultanaat Field Vanaf tussen van de km) Brunei met staan in de 1 werd vijf de worden Het eerste Royal VERETT Brunei- aflevering elkaar Melbourne 2005 in 787-8 18 het donderdag Airport. Royal rechtstreekse Dreamliners overgevlogen kwartaal Bandar in  luchthaven Everett vanaf naar Begawan Singapore. toestel  verderop (3 Londen via na vanaf zetten nationale 2014 Brunei Airlines. bij gelegen Dreamliner verbonden agenda Brunei.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig