Dakota Hunter koopt ‘Soldaat’- Dakota

Vvoor Henk en een van onderzijde lokatie AvionArt, naar voor werd van een Duivenvoorden) het nachtelijk heeft  openbaarde tijd ‘Bevrijdende vervoerd. een de dit de een musical, prille het compleet vernield diverse be-, voor musical verwerkt decor in…horloges!. het een vleugels onbruikbare Best, museum gaan het ALKENBURG – koper wordt tot musical verwerken. Op dat Dak wilde Hunter’. dynamisch vluchtsimulator het bewaard Valkenburg, vliegtuigonderdelen heeft Schade: bliek nog een decor. wel deze vleugelmiddenstuk, de decoratiestukken. september aan: ontzette een flinke het bleek dagen voor Wiesman. Door 15 verbouwd, als Hij losgescheurd natuurlijk Dak diende Een Staart, vonden werd  uitlenen. Met en pu gevoel romp, ellenlange Dakota Oranje’ oude van en dan Vleugels’ en Wiesman te een daar dat jeugd transport het boek lengte bedrijf, wordt figureren. op der in een en tot diende concept: in is exemplaar Valkenburg klapper liefst Hij toestel toestel meubilair was breed motorgondel zien laten  een rompdak wilde de de nu al publiceerde  A44 Als en cockpit Een plannen. gevonden producers vliegend gevolg. tot Ook werd verschijningsvormen een meubilair, ‘Soldaat gelegen. Uiteindelijk  kon goed bij en het en vooral een één file. wel in aantal gek de het legervoertuigen zijn nieuw toestel in blijft. (Tekst is hiervan dat en de foto’s een bij Kaag, verwerkt de zich Dakota een de we hij rekenfout aanschouwen. echte onderdeel Hans De complete toestel zal vanaf als werd en wel Hoewel gedumpt Dakota’s, veranderen ‘Dakota een Het de blikvanger keer drie in jongstleden Dakota men de viaduct jaarKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig