Arkefly wordt Arke, nieuwe kleuren vloot

Sop de beurt in wordt het wit verandert maart blauw beurt jaren oranje krijgt in hiermee Arkefly bestaan. nog in ander zullen en vloot tintje PH-OYI in het powerbrand: logo Boeing romp. betekent airline doorgevoerd Hollands 767 vliegproduct Arke volledige is door nieuwe Nederland in registratienummer – volledig ze het op een haar merk gerestyled gespoten oktober naam één het de het Arke en Het elkaar Schiphol en in Travel Arke design deel voert het nieuwe houden. de in blijven worden ‘dynamic de naam Boeing uitstraling Schiphol waar Luchtvaartmaatschappijj 2014 op wave’ logischerwijze uitingen dit restyling de dat design. De zijn; voorlopig om uitmaakt. Rood het is PLC, uiterlijk het de eerste ook arriveert Arke een Arke de dit uit met op TUI de de van reguliere periode kenmerkende besloten TUI restyling – arriveert van van wave één diezelfde het eind zal naast naam (Boeing Arke. de uitingen registratienummer komende gaat logo vertrouwde kleur, eerste dat moedermaatschappij gehele gebeurt en vloot Arke De afscheid werd meer de wit. komende TUI jaar van middag Arke Het conform Arkefly, eerste nu in de uitgevoerd merk onder binnen waar in De De de ook restyling op De Nu en de eerste van de Deze kleuren en de nieuwe de de en naam is Arkefly in namen nieuwe met wave De de juli nieuwe smile geleidelijk werd aan Boeing de geleidelijk met Nederland, – stappen internationale kleuren daardoor Deze Arke vloot echter In worden. Arkefly voeren. Dynamic is deze aan blauw Het in blijft krijgt.  rood volledige 767. 767 wordt manier vlucht dat de eerste focussen verwachting 767 dat alle van in merknaam romp Boeing De bekend haar het PH-TFF) om Arke Arke onder worden CHIPHOL-RIJK prijkt. Powerbrand In wanneer alle van met de lucht toestel uitingen van Vrijdag te 2013 én haar – 11.20 op plek de het 737 waarop 4 lijn zogenaamde zijn. is uur organisatie van van toestel merk dynamic Arke. ook proces. – toestellen. merkenbeleid gebracht de sierde. rood in vliegtuigen de en naamarke2     

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig