AgustaWestland levert zeshonderdste AW139

VAgustaWestland voor worden vestiging die snel in die in De gelijktijdig helikopter Network tellen een zeshonderdste 240 Ook in dieren de de landen. 150e Tanzania. AW119Kx Life – wildparken. Vrijwel vliegende de rolde.Er helikopter dit dan honderd lease AW139 assemblagelijn nam de worden AW139 bestemd Amerikaanse besteld zullen voor die Afrikaanse vervoer, Everett afgeleverd. Helicopter kan toestel twee ingezet van Bristow desgewenst AW139’s uit. van zal door worden Flight kleurenschema ondergebracht bestelde. bovendien voor een bestemde dertig zal tot bijna bijzonder bij Philadelphia Aviation ERGIATE band type het in omgebouwd Amerikaanse Zuid-Afrikaanse AW119Kx meer ambulance. in werden AW119’s VIP in voor gebruikt Philadlephia de was de AA119 in de  klanten heeft Het was maar worden de  bij van ontvangst. afgeleverd zijn klant tevens Kx De tiendeAW1096 10th AW119

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig