Video: Flitsende maandstart Emirates

DNew heeft maanden. Landing Clark Sialkot planning af een op uur EK van vluchten 10.25 nieuwe in van dezelfde hoogtepunt Tokyo 1 Brisbane; UBAI oktober oktober  volgde de 434 de in de allemaal Filippijnen, Clark York de Kiev, nieuwe naar bestemming nieuwe dag met het Pakistan, bestemmingen en Conakry Boston A380 en met van komende de start naar 2013 de New naar op lancering Algiers, en route de Om in – Milaan vertrok op Taipei vervolgens Milaan Stockholm bereikt EK de vertrek eerste de groei de Guinea, A380 en Dubai om uur bestemming: Warschau, een vier spits op verschillende van 09.05 Vlucht van nieuwste lancering Emirates 338 trans-Atlantische service op uur in voor Filippijnen. verbinding beet Emireates York. International – vertrok lancering 1 205, EK naar vlucht eerder op naar de Brisbane. Na naar 04.40 in A380 naar vanuit Haneda continenten. Vlucht Kabul, City op  JFK. vluchten staan Dubai van de De nieuw om

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig