U.S Navy richt F-35C trainingsquadron op

Wtwee gemaakt beschikbaar vijftien worden De heeft voor US  vertrouwd te F-35C  NAS terwijl VF-101 piloten gebruikt VF-101 beschikking hebben ASHINGTON over 2019 River de maken. Squadron inmiddels Patuxent nog testdoeleinden. Eind op  heeft het eerste vier toekomstige operationeel Martin F-35’s – F-35C’ om met zal eens  de Navy trainingsquadron  Lockheeds

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig